BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Välkommen till Linköpings Allmänna Simsällskap.
Vinst på 50x50
2022-10-03 11:54

Uppsala Masterssimklubb fyllde 10 år och bjöd in andra mastersföreningar till en utmaning, att köra 50x50 m frisim så snabbt som möjligt i lagkappsform. Man kunde simma på hemmaplan och skicka in resultaten.

LASS ställde självklart upp och tog dessutom hem vinsten!

Här är Topp-3 resutaten:

 

Plats Tid Lag Simmare
1 24.51,74 LASS 1 Linköpings Allmänna Simsällskap
Anton, Jonas, Jerry, Frida, Anette, Annie
2 25:45:25 Växjö SS Masters
Yoshihisa Kikkawa, Pär Gustafsson, Hampus Carlsson, Ola Green, David Forssgren, William Larsson, Karl Bergkvist, Christine Elingfors & Ryan Provencher
3 27.33.57 Muränorna Tureberg SK
Hans, Pär, Björn, Tove, Jossan, Marie, Anna
Robin van Aggele, ny huvudtränare fr o m 1 december
2022-10-01 08:02

Vi välkomnar Robin van Aggele som ny huvudtränare i LASS. Här en kort info från Robin om sig själv och sin bakgrund.

Jag heter Robin van Aggele, och passionen för simning har funnits i mitt blod från en mycket ung ålder.

Jag började själv simma vid sex års ålder, och började under min egen karriär inom elitsimningen även arbeta som tränare, vilket jag fortsatt med även efteråt. En enkel övergång, då toppsport och coaching går hand i hand.

Jag började som tränarassistent på AZ&PC (förbund i Holland), vartefter jag tillsammans med andra simentusiaster kunde skapa en egen förening. Detta blev en stor framgång med många internationella deltagare, och framförallt simmare med stor idrottslig- och personlig utveckling.

Detta ledde mig senare vidare till mitt arbete som talangcoach för Royal Dutch Swimming Federation.

Jag ser fram emot denna nya resan, i ett nytt land, med ett nytt språk, tillsammans med LASS. Där jag vill bidra till ett bra team, där vi tillsammans tittar på idrottarnas utvecklingsmöjligheter på alla nivåer.

Klubbkväll med Arena
2022-09-18 09:49

Passa på att beställa Arenautrustning till 40% rabatt 
Observera att all beställning sker online, men möjlighet till utprovning finns i simhallen 16-19. 
Osäker på inlogg till swimstore? Logga in här på hemsidan och klicka in på arena-klubbshop så finns uppgifterna där. 

frågor? Maila info@lass.se

Medlemsdialog 28/9 18.00 om den nya gröna linjen.
2022-09-16 12:30

Detta riktar sig framförallt till de som börjar känna sig färdiga med simskolan och är nyfikna på vad som finns att fortsätta med efteråt. Alla medlemmar är självklart välkomna att delta. På grund av att vi inväntar inflytt i nya simhallen så kommer dessa förändringar ske stegvis under hösten. Niklas och Emelie berättar om tankarna bakom förändringarna och hur det kommer se ut. 

 

Från årets verksamhets plan: 

För den som vill utveckla sig i de olika simsätten och dessutom tävla erbjuder LASS stora möjligheter. I verksamheten etableras under 2021-2022 en ny gruppstruktur, Nya Gröna Linjen. I den Nya Gröna Linjen ges fler möjlighet att, på samma villkor, delta i simträning högre upp i åldrarna. Fler får möjlighet att satsa på sin simning och har därmed möjlighet att utvecklas och i framtiden delta på mästerskap och större tävlingar. Utvecklingen sker stegvis och är anpassad efter bl.a. ålder, träningsvana, mognad och ambition.

 

Representanter från Lass:

Niklas Larsson, Elitränare

Emelie Gidlöf, Simtränare, Simiaden-och Medleyansvarig

Lena Rosén, Suppleant i styrelsen

Agneta Jansson, Styrelseledamot

 

När: onsdagen 28/9 kl 18:00-19:00

Hur: använd Google Meet länken som dagen för dialogen läggs ut som nyhet på hemsidan. Tryck på länken, klicka därefter på ”gå med” och sedan "be om att få gå med". Vänta kvar tills du blir insläppt till mötet. I vissa fall kan du behöva kopiera länken och klistra in den innan du kan trycka på "gå med" och därefter "be om att få gå med". 

Låt kameran vara på men låt micken vara avstängd till en början.

Masters EM
2022-09-06 14:38

Från masters EM kan vi rapportera om ett nytt europarekord av Anette på 50 frisim! Även Helena har gjort bra insatser på 50 fjäril (6:a) och 200 fj (9:a)och 200 me (8:a). 

Ladda ner MedlemsAppen
SENASTE FRÅN FACEBOOK