BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Välkommen till Linköpings Allmänna Simsällskap.
Klubbkväll med Arena
2022-09-18 09:49

Passa på att beställa Arenautrustning till 40% rabatt 
Observera att all beställning sker online, men möjlighet till utprovning finns i simhallen 16-19. 
Osäker på inlogg till swimstore? Logga in här på hemsidan och klicka in på arena-klubbshop så finns uppgifterna där. 

frågor? Maila info@lass.se

Medlemsdialog 28/9 18.00 om den nya gröna linjen.
2022-09-16 12:30

Detta riktar sig framförallt till de som börjar känna sig färdiga med simskolan och är nyfikna på vad som finns att fortsätta med efteråt. Alla medlemmar är självklart välkomna att delta. På grund av att vi inväntar inflytt i nya simhallen så kommer dessa förändringar ske stegvis under hösten. Niklas och Emelie berättar om tankarna bakom förändringarna och hur det kommer se ut. 

 

Från årets verksamhets plan: 

För den som vill utveckla sig i de olika simsätten och dessutom tävla erbjuder LASS stora möjligheter. I verksamheten etableras under 2021-2022 en ny gruppstruktur, Nya Gröna Linjen. I den Nya Gröna Linjen ges fler möjlighet att, på samma villkor, delta i simträning högre upp i åldrarna. Fler får möjlighet att satsa på sin simning och har därmed möjlighet att utvecklas och i framtiden delta på mästerskap och större tävlingar. Utvecklingen sker stegvis och är anpassad efter bl.a. ålder, träningsvana, mognad och ambition.

 

Representanter från Lass:

Niklas Larsson, Elitränare

Emelie Gidlöf, Simtränare, Simiaden-och Medleyansvarig

Lena Rosén, Suppleant i styrelsen

Agneta Jansson, Styrelseledamot

 

När: onsdagen 28/9 kl 18:00-19:00

Hur: använd Google Meet länken som dagen för dialogen läggs ut som nyhet på hemsidan. Tryck på länken, klicka därefter på ”gå med” och sedan "be om att få gå med". Vänta kvar tills du blir insläppt till mötet. I vissa fall kan du behöva kopiera länken och klistra in den innan du kan trycka på "gå med" och därefter "be om att få gå med". 

Låt kameran vara på men låt micken vara avstängd till en början.

Masters EM
2022-09-06 14:38

Från masters EM kan vi rapportera om ett nytt europarekord av Anette på 50 frisim! Även Helena har gjort bra insatser på 50 fjäril (6:a) och 200 fj (9:a)och 200 me (8:a). 

Skolsim HT-22
2022-07-30 11:00

För skolor bedriver vi dagtid skolsimsverksamhet. I detta undervisar våra kunniga simlärare eleverna och hjälper er att nå kraven. Påvägen jobbar vi hårt med vattenvana emot simkunnighet.

Simning är vår expertis och bassängen vårt klassrum.
 
Låter detta intressant för er? Hör isåfall av er med era önskemål så tar vi det därifrån.
 
Bella Larsson
Skolsimansvarig

 

 

Lucas Humling och Markus Stahre i juniorlandslaget
2022-07-25 15:38

Våra två juniorsimmare i Lass, Lucas Humling och Markus Stahre, fick den stora äran att representera Sverige när junior-EM i simning genomfördes andra veckan i juli. Lucas och Markus åkte direkt från SM i Linköping till ett varmt Bukarest i Rumänien, där tävlingarna avgjordes.

Lucas simmade 200, 400 och 800 frisim individuellt och Markus simmade i Sveriges lag på 4*100 frisim och 4*100 frisim mixed. Med på junior-EM var också Rumäniens stora simstjärna och nuvarande världsmästare, David Popovici. Markus fick simma på banan bredvid Popovici i lagkappen vilket var en stor upplevelse i sig.

Både Lucas och Markus gjorde bra ifrån sig och slog personliga rekord. Totalt räckte det till som bäst två 12e platser i lagkapperna och 22a plats individuellt för Lucas (800 frisim). Nu har killarna ett par veckors ledigt innan nästa tränings- och tävlingssäsong drar i gång.

Ladda ner MedlemsAppen
SENASTE FRÅN FACEBOOK