BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Vanliga frågor

Måste vi betala kursavgiften innan vi får veta när kursen startar/blir av?

Ja, din betalning är nödvändig för att din bokning ska bli godkänd. Vid obetald avgift plockas du automatiskt bort från gruppen.
Det går självklart att avvakta med sin bokning tills dess vi vet mer om terminsstart men risken är då större att din önskade dag, tid eller nivå är fullbokad.

 

Hur gör jag för att ställa mig på köplats?

I vårt nya bokningsprogram är köplats systemet ersatt med vad som kallas bevakning. Detta fungerar på snarlikt sätt förutom det att det inte finns någon förtur ordning utan om en plats uppstår meddelas samtliga bevakningar för gruppen och det blir då först till kvarn. Du bevakar genom boknings funktionen.

 

Hur gör jag för att avboka/byta grupp?

Ta kontakt med vårt kansli per telefon eller mejl så hjälper vi dig så fort vi har möjlighet.

 

Varför måste vi betala medlemsavgift?

LASS är en ideell förening och för att kunna delta vid våra kursverksamheter krävs att man är medlem i föreningen. Genom medlemskapet har man möjlighet att engagera sig i föreningen och påverka genom dess medlemsstyrda organ, men de är också en förutsättning för att försäkringar och entrén till simhallen ska fungera.

 

Hur loggar jag in i Sportadmins medlemsapp?

För att få tillgång till appen krävs att du har en bokning för den kommande terminen. Därefter uppger du din e-postadress i appen och verifierar ditt konto. Här kommer vi sedan löpande uppdatera med information såsom kurstillfällen eller annan information som påverkar din bokade grupp.

 
Hur fungerar hemsidan
 
Hur fungerar hemsidan på mobil