SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Vanliga frågor

Varför kan jag inte anmäla kurs?

Vi har valt att  stänga anmälan till kursverksamheten för att hålla deltagarantal inom det som krävs inom de nya restriktionerna.


Kommer vi få färre tillfällen?

Vi har möjlighet att senarelägga terminsavslutet och strävar därför att uppnå samma antal lektionstillfällen som först planerat. Om detta inte är möjligt kontaktar vi samtliga berörda med mer information kring hur dessa tillfällen kompenseras, t.ex. genom återbetalning av en del av kursavgiften.


Får vi pengarna tillbaka om kursen inte blir av?

Ja, följande återbetalningsvillkor gäller.

Återbetalningsvillkor vid eventuellt förkortad eller inställd termin p.g.a. för LASS icke påverkbara situationer i samhället:

o Minst 50% av terminen slutförts, ingen återbetalning.

o Mindre än 50% av terminen slutförts, 50% återbetalning.

o Vid ej startad kurs, 100% återbetalning.Måste vi betala kursavgiften innan vi får veta när kursen startar/blir av?

Ja, din betalning är nödvändig för att din bokning ska bli godkänd. Vid obetald avgift plockas du automatiskt bort från gruppen.
Det går självklart att avvakta med sin bokning tills dess vi vet mer om terminsstart men risken är då större att din önskade dag, tid eller nivå är fullbokad.


Hur gör jag för att ställa mig på köplats?

I vårt nya bokningsprogram är köplats systemet ersatt med vad som kallas prenumeration. Detta fungerar på snarlikt sätt förutom det att det inte finns någon förtur ordning utan om en plats uppstår meddelas samtliga prenumeranter för gruppen och det blir då först till kvarn. Du prenumererar genom boknings funktionen.Hur gör jag för att avboka/byta grupp?

Ta kontakt med vårt kansli per telefon eller mejl så hjälper vi dig så fort vi har möjlighet.


Varför har ni höjt kursavgiften denna termin?

Föregående termin hade flertalet av våra kurser rabatt genom stöd av Linköpings kommun. Denna rabatt var endast riktad för ht-20 och finns därför inte kvar till 2021.

Prisändringar i bassänghyra har också påverkat våra priser.


Varför måste vi betala medlemsavgift?

LASS är en ideell förening och för att kunna delta vid våra kursverksamheter krävs att man är medlem i föreningen. Genom medlemskapet har man möjlighet att engagera sig i föreningen och påverka genom dess medlemsstyrda organ, men de är också en förutsättning för att försäkringar och entrén till simhallen ska fungera.


Hur loggar jag in i Sportadmins medlemsapp?

För att få tillgång till appen krävs att du har en bokning för den kommande terminen. Därefter uppger du din e-postadress i appen och verifierar ditt konto. Här kommer vi sedan löpande uppdatera med information såsom kurstillfällen eller annan information som påverkar din bokade grupp.