BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Sommarjobb 2024

Under sommaren arrangerar vi ett flertal verksamheter, alltifrån simskolor till kollon, läger och öppna aktiviteter vid flertalet badanläggningar i Linköpings kommun.

 

Till denna verksamhet behöver vi varje år flertalet engagerade och taggade ledare och instruktörer. Som ledare ansvarar du för deltagarna i din tilldelade verksamhet och att kursen efterföljer de planeringar och mål som finns.

 

Vår sommarverksamhet 2024

Vi bedriver primärt verksamhet v.25-28 samt v.31-32. Verksamheterna bedrivs utifrån Tinnis, Himnabadet liksom Valkebobadet.

 

Krav:

  • Du fyller 15år under året eller äldre
  • Du är simkunnig (200m varav 50 i ryggläge)

Om du tidigare arbetat med liknande verksamheter är det meriterande men inget krav. Vi utbildar alla våra ledare/sommarjobbare i de grunder som krävs i rollen.

 

Alla verksamma i vår förening behöver inför sin tjänstgöring uppvisa ett begränsat utdrag ifrån belastningsregistret. Mer info om detta delges tidigt i antagningsprocessen.

 

Ansökan:

Du ansöker genom att klicka här. Ansökan stänger 31/3. Antagning görs därefter och besked delges sökanden under v.14-16.

Feriearbete via Linköpings kommun
2024-01-30 15:37

Du som går årskurs 1-2 vid gymnasiet och är folkbokförd i Linköpings kommun kan söka feriejobb igenom Linköpings kommun, med placering i vår sommarverksamhet. Om du möter kraven för feriearbete rekommenderas du starkt göra detta då det avsevärt ökar dina chanser att få en plats.

 

På kommunens hemsida återfinns mer info.

Feriearbete - linkoping.se

 

Innan du söker så kontakta vår förenings handledare igenom mejl till emelie@lass.se.

Dröj inte med att kontakta oss. Senast 6/2 behöver vi att du kontaktat oss per mejl och meddelat att du avser söka feriejobb. Det är väldigt viktigt att du därefter genomför ansökningsprocessen korrekt, annars förfaller din ansökan.

 

Om du tillhör målgruppen och avser söka sommarjobb hos oss.

1. Sök feriearbete via länken ovan. Uppge "barn och ungdomsledare" och därefter välj LASS som förening.

2. Meddela emelie@lass.se att du sökt feriearbete. Du behöver meddela Emelie senast 6/2.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen