BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Sommarjobb 2024

Under sommaren arrangerar vi ett flertal verksamheter, alltifrån simskolor till kollon, läger och öppna aktiviteter vid flertalet badanläggningar i Linköpings kommun.

 

Till denna verksamhet behöver vi varje år flertalet engagerade och taggade ledare och instruktörer. Som ledare ansvarar du för deltagarna i din tilldelade verksamhet och att kursen efterföljer de planeringar och mål som finns.

 

Vår sommarverksamhet 2024

Vi bedriver primärt verksamhet v.25-28 samt v.31-32. Verksamheterna bedrivs utifrån Tinnis, Himnabadet liksom Valkebobadet.

 

Krav:

  • Du fyller 15år under året eller äldre
  • Du är simkunnig (200m varav 50 i ryggläge)

Om du tidigare arbetat med liknande verksamheter är det meriterande men inget krav. Vi utbildar alla våra ledare/sommarjobbare i de grunder som krävs i rollen.

 

Alla verksamma i vår förening behöver inför sin tjänstgöring uppvisa ett begränsat utdrag ifrån belastningsregistret. Mer info om detta delges tidigt i antagningsprocessen.

 

Ansökan:

Du ansöker genom att klicka här. Ansökan stänger 31/3. Antagning görs därefter och besked delges sökanden under v.14-16.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 02/04 22:35 
Hem, 30/01 13:52 
Hem, 02/01 14:05