BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Parasimskola
Parasimskola

Parasimskola är en grupp för barn som på grund av olika anledningar är i behov av extra stöd i sin simundervisning. Här utvecklar vi simningen utifrån egna förutsättningar med mål att bli simkunnig.

Krav: 6 år eller äldre och minst 90 cm till axlarna. Vattenvan och bekväm i vattnet.
Till denna grupp krävs att barnet har en ledsagare med i vattnet.

Mål: Simkunnig eller individuella mål utifrån egna förutsättningar

 

ParaMotion

ParaMotion är en verksamhet för personer med rörelsehinder, synskador eller andra särskillda behov. Här får simkunniga  barn och ungdomar en utveckla sin simning utifrån egna förutsättningar och mål.

Krav: 6 år eller äldre och minst 90 cm till axlarna. Vattenvan, bekväm i vattnet och simkunnig (200m varav 50 i ryggläge). Till denna grupp krävs att deltagaren klarar sig själv i vattnet.

Mål: Utveckla sin simning utifrån individuella mål och förutsättningar

 

Vid frågor eller intresse av att anmäla kontakta info@lass.se

 

 

Entréband
2024-02-23 11:00

Ditt entréband är en värdehandling och det är därför du behövt betala en deposition för att kvittera ut den. Ditt band krävs för att du ska kunna få tillgång till anläggningen och de bassänger som är bokade för kursverksamhet. Förlorar du ditt band måste det ersättas för att du ska kunna fortsätta delta vid kurserna.

 

Glömt band
Om du glömmer ditt band behöver du uppsöka kassan i simhallsentrén för att få ett engångsband. Uppge att du deltar i LASS verksamhet och att du glömt ditt band. Du behöver då lämna vissa uppgifter såsom namn och/eller telefonnummer.
OBS: Detta görs enbart vid enskilda tillfälle. Vid återkommande/systematiskt användande kan entré nekas.

 

Borttappat band
Vid borttappat band behöver du kvittera ut ett nytt ifrån LASS kansli under dess öppettider. Hur du hittar till kansliet och dess öppettider kan du läsa mer om här.

 

Kvittera ut fler band
Vi vet att vissa hushåll, av olika anledningar, behöver kvittera ut mer än 1 band. Det är nu möjligt igenom LASS kansli. Uppsök kansliet under dess öppettider.