BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Våra verksamheter sommaren 2022

Under sommaren 2022 utökar vi våra verksamheter. Nedan kan du läsa mer om nya verksamheter. Genom flikarna under "Sommar 2022" hittar du mer info om respektive verksamhet.

 

SM
Under v.26 arrangeras SM veckan i Linköping och vid Tinnerbäcksbadet körs SM i simning. Vi är väldigt glada över arrangemanget men samtidigt påverkar ett så stort arrangemang sommarens verksamheter. Därför har en del kurser/verksamheter andra datum än tidigare.

 

Ny lägerstruktur
Intresset för våra läger har under de senaste åren fullständigt exploderat! Vi är enormt glada för detta men ökningen har också medfört att vi behövt se över strukturen för att tillgodose behovet av fler platser. Samtidigt har vi också tagit med möjligheterna med den nya simhallen liksom åtgärdat några av våra medlemmar och ledares önskemål som inte gått att förverkliga i den tidigare strukturen.

 

I vår nya struktur ingår 3 olika nivåer. Du kan läsa mer om dessa på deras respektive sida.

Privatundervisning i egen pool

Vi erbjuder sedan tidigare privatundervisning men nytt för i år är möjligheten att boka detta till ert egna hushåll. Är du intresserad av privatundervisning mejla info@lass.se.

 

Sommarsimskolepaket

Har din grannfäldighet eller stugbyförening en badplats och önskar hyra simlärare i sommar? I våra sommarsimskolepaket ingår allt ni kan behöva såsom simlärare, material och märkesförsäljning vid avslutningen.
För mer information och eget prisförslag mejla info@lass.se med rubrik "sommarsimskolepaket", plats och önskade datum.

 

Sommarjobb

Fyller du 15 år under året, är simkunnig (kan simma 200m varav 50m på rygg), och är intresserad av att sommarjobba hos oss? Meddela ditt intresse till oss per mejl till emelie@lass.se så återkommer vi med mer info om sommarens verksamheter och om hur du ansöker!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen