BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Järnhajen

Krav: Flyta 20 sekunder, 25m i ryggläge, 25m i magläge med huvudet i vattnet och med rotation till rygg för andning, dyka ifrån högre kant

 

Mål: 25m crawl med andning åt sidan, 50m ryggcrawl, 10m fjärilskick, dyka ifrån högre kant

 

Märken: Järnmärket, LASS Ryggsimsmärket, LASS Frisimsmärket

Kurstillfälle 6
2023-09-24 20:00

Denna vecka kommer vi att testa på att göra voltvändningar och repetera crawl med fokus på andning och bröstsim.

Voltvändningar är inget obligatoriskt deltagare måste lära sig i den här nivån men det är en viktig rörelse att introducera tidigt för att lättare få till vändningarna i senare nivåer.
Kullerbyttor är även en bra övning för att öva motorik med hela kroppen och att blåsa ut luft under vattnet för att underlätta med andning.

 

Vill ni träna hemma så är det bra att göra kullerbyttor och att sitta på golvet och träna på att vinkla fötterna så som man gör i bröstsimsbentagen.

 

 

 

Förlängning av terminen
2022-10-12 14:00

Vi vet nu att vi kan fortsätta åtminstone året ut och har därför fattat beslut om att förlänga terminen med de återstående 4 tillfällen som terminen först var reducerade med.

 

Mer info om detta hittar ni uppladdade under ovanstående flik "Dokument".

Hajentröjor: Finns nu också att köpa
2022-10-10 15:11

Hajentröjor har nu delats ut till alla nytillkomna i hajennivå. Därmed finns nu tröjor till försäljning igenom vår kantansvariga personal för enbart 50kr per tröja. Det för de som kanske växt ur, slitit ut eller kanske har ett syskon som inte riktigt kan vänta tills den själv börjar i Hajennivå.