BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Järnhajen

Krav: Flyta 20 sekunder, 25m i ryggläge, 25m i magläge med huvudet i vattnet och med rotation till rygg för andning, dyka ifrån kanten

 

Mål: 25m crawl med andning åt sidan, 50m ryggcrawl, 10m fjärilskick, dyka ifrån högre kant

 

Märken: Järnmärket, LASS Ryggsimsmärket, LASS Frisimsmärket

LASS tröja och samarbetsövningar för starkare gemenskap
2022-02-15 13:40

Landövningar i början av kurstillfället

En av de bästa sätten vi kan skapa trygga, roliga och motiverade simgrupper är genom att låta deltagarna bygga relation, skapa ny vänskaper och en känsla av tillhörighet och gemenskap. Som en del i detta så startar varje kurstillfälle i hajengrupper med team work och lära känna övningar som stegvis blir mer utmanande under terminen allteftersom gruppen blir bättre på att samarbeta.

 

LASS tröja
För att ytterligare stärka känslan av gemenskap och tillhörighet delades under det 5:dje kurstillfället LASS tröjor ut till deltagare som är nya i grupper av hajen nivå. Deltagarna uppmanas bära dessa i samband med att de kommer till kurstillfället ovan sina badkläder.

 

Vuxit ur, borttappad eller trasig tröja?

Man får 1 tröja när man börjar i sin första grupp av järn-, brons- eller guldhaj nivå. Önskar man en ny går detta att köpa av våra kantansvariga i gul lass-tröja till en kostnad av 50 kr (OBS: endast swishbetalning).

 

Onsdagar

På onsdagar finns det begränsat med utrymme på land och dessa har tyvärr inte möjlighet att ha dessa övningar på land. Därmed läggs lite mer fokus på de under simningen istället. Nya deltagare får dock tröjor likt alla hajengrupper men behöver inte bära dessa till simskolan.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen