BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Masters

Masters 1

 

Vi vidareutvecklar och förbättrar din teknik i alla simsätt så att du kan simma längre och energieffektivare. Vi jobbar både med teknik och simuthållighetsträning i form av olika serier.

 

Förkunskaper: 200m crawl, 200m ryggsim, 50 m tävlingsbröstsim, 25m fjärilsim.

 

Mål: 400 meter sammansatt simning under 10 minuter. 6x50 crawl start 1.00, 100 medley med god teknik.

 
Masters 2
 

Den här gruppen riktar sig till dig som kan simma alla simsätten näst intill obehindrat och är ute efter en social träningsform i grupp med skrivna simpass som blandas med tekniktips. Gruppen tränar två gånger i veckan.

 

Förkunskaper: Behärska alla simsätt. 400 meter sammansatt simning under 10 minuter. 6x50 crawl start 1.00. 100 medley med god teknik.

 

Mål: Att utvecklas både teknikmässigt såväl som konditionsmässigt i alla simsätt och få uppleva glädjen i att simma tillsammans som träningsmetod. Att få en rejält ökad uthållighet och kunna simma riktigt snabbt med bibehållen teknik. Du skall känna dig redo för att om du så skulle önska tävla.

 

 

Masters 3
 

Masters 3 är gruppen för vuxna simmare som vill matchas på träning och deltaga på masterstävlingar, antingen du är gammal tävlingssimmare som vill hålla igång, eller kommer du från någon av våra andra vuxengrupper och bedömer att du kan "ta ett steg till" i träningen. Masters är ett socialt och trevligt sätt att träna för att tävla.

För att anmäla dig till denna gruppen ska du fylla i ett formulär samt "provträna".

Sprint KM
2022-11-08 14:59

Årets Sprint-KM kommer gå av stapeln den 10/12. Mer info kommer inom kort.

Klubbkväll
2022-09-18 09:48

Passa på att beställa Arenautrustning till 40% rabatt 
Observera att all beställning sker online, men möjlighet till utprovning finns i simhallen 16-19. 

Arenadag
2022-02-28 09:39

Passa på att beställa utrustning från Arena inför våren och sommaren! Arena kommer finnas på plats i simhallen för utprovning, beställning sker online.