BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Träningsgrupp 4

Denna verksamhet riktar sig till de barn och ungdomar som vill simma framför allt för att motionera och förbättra sin teknik och kondition men även till dig som vill börja eller fortsätta tävla men som av olika anledningar inte går i de renodlade tävlingsgrupperna.

Under de helger när elitsimmarna är borta får träningsgrupperna ibland möjlighet till extra träningspass. Info om detta skickas ut vid terminsstart tillsammans med tävlingskalender.

 

I TRG 4 tränar vi tre gånger i veckan. Vi arbetar för att utvecklas och förbättra vår teknik, kondition och styrka genom hårdare träningsupplägg. Här finns inte något krav på tävlingsnärvaro men samma möjligheter som för Trg 3 finns. ålder ca 13-20 år.

Datum sprint KM
2022-11-08 14:58

Årets Sprint-KM kommer gå av stapeln den 10/12. Mer info kommer inom kort.

Följ med till Stockholm
2022-11-03 13:30

Ta chansen att åka till Stockholm och kolla på SM!

Inbjudan och info finns HÄR

Klubbkväll
2022-09-18 09:42

Passa på att beställa Arenautrustning till 40% rabatt 
Observera att all beställning sker online, men möjlighet till utprovning finns i simhallen 16-19. 

Korgbärare SM
2022-06-22 13:39

Listan för korgbärare under SM hittar du HÄR

 

Dyker det upp frågor/förhinder eller vill du vara med fler pass kontakta emelie@lass.se eller bea@lass.se

HT-22 info
2022-06-01 19:18

Till hösten planerades den del av Nya gröna linjen som skulle innebära stora förändringar i våra träningsgrupper liksom Simiaden. Detta då i den nya sektionen ”Simning”. Med anledning av förseningen av nya simhallen är denna förändring inte möjlig till hösten utan vi planerar nu istället för årskiftet.

Flera av er som deltagit i tränings- eller medleygrupp under våren har därför inte fått sina rekommendationer tidigare. Dessa är nu inlagda.