BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
DM 2

DM 2 tränar 5-6 pass/vecka, både styrkepass på land och simpass.

Simmarna i gruppen är ca 16-22 år.

 

Äntligen dags för föreläsning!
2021-11-23 14:10

I kväll, tisdagen den 23 november klockan 18.30-20.30 är det dags för er föräldrar/vårdnadshavare/vuxna på kanten att få ta del av föreläsningen med Anneli Östberg.

 

Föreläsningen för simmarna var mycket givande, men för att våra aktiva ska få ut så mycket som möjligt av den så behöver även ni vuxna ta del av informationen. Ta därför tillfället i akt och ring in till kvällens mycket viktiga föreläsning som hålls på Zoom.

 

För att delta följer du länken nedan, alternativt kopierar länken och klistra in i din webbläsare.

Länken bör fungera från 18.15 i kväll.

 

https://us06web.zoom.us/j/89643105668?pwd=c0NieHp5RnlBU1IweGw2Qit6aWRV

QT09

 

Meeting ID: 896 4310 5668

Passcode: 340030

 

Varmt välkommen!

Föräldraföreläsning
2021-11-18 09:29

 Tidigare i veckan var Anneli Östberg på plats hos oss för att prata med våra äldre tävlingssimmare om stress, press och prestation. Det var en mycket bra föreläsning som förhoppningsvis alla deltagare fick med sig något värdefullt från.

Nu är det dags för er föräldrar/vårdnadshavare/vuxna på kanten att få ta del av en liknande föreläsning, men mer anpassad för ert perspektiv.

Som vuxna förebilder runt de aktiva har vi alla en mycket viktig funktion. Vad bör vi tänka på? Hur skapar vi bästa de bästa förutsättningarna för att våra aktiva ska få möjlighet att utvecklas? Hur kan vi stötta våra ungdomar när de tvivlar på sig själva eller ständigt hittar fel oavsett hur de presterar?

Detta är några av de frågeställningar Anneli kommer att ta upp under kvällen.

 

Föreläsningen är digital och kommer att hållas via zoom klockan 18.30-20.30 den 23e november.

Ingen föranmälan krävs, utan vi kommer att skicka ut en länk till föreläsningen på förmiddagen den 23e november.

Skriv upp dagen och tiden i era kalendrar, och ta tillfället i akt att ta del av Annelis kunskap och denna viktiga föreläsning.

 

Varmt välkommen!

 

 

 

Välkommen på föreläsning!
2021-11-08 11:24

Måndagen den 15 november kl. 17.00-20.00, bjuder vi i LASS in våra äldre tävlingssimmare (Simmare från Elit, Junior-elit, Sum Sim 1 och 2 samt DM 1 och 2) till föreläsning med Anneli Östberg som då är på plats för att prata om stress, press och prestation.

 

Det är många delar i livet som ska fungera för att vi ska må bra och kunna prestera så som vi vill. Skola, träning, tävling, vänner, familj, mat, sömn – det är mycket som ska hinnas med!

Utöver detta är det lätt att jämföra sig med andra hela tiden. Är jag tillräckligt bra? Hur hittar jag balans mellan allt som är viktigt för mig? Hur ser jag till att jag är redo att prestera när det är dags, och att jag kan slappna av och återhämta mig när det är tid för det?

 

Anneli Östberg är idrottspsykologisk rådgivare och har en gedigen kompetens i att utveckla individer och grupper, och denna kväll är hon på plats för att inspirera just oss.

De simmare som i vanliga fall har simträning denna kväll kommer INTE att simma då, utan i stället delta på denna viktiga föreläsning.

 

Vi kommer att hålla till i en lokal på 3e våningen på Linköpings Arena och lättare fika/kvällsmat kommer att serveras under kvällen.

Kallelse till föreläsningen skickas ut i SportAdmin inom kort.

 

 

Föräldrar/vårdnadshavare/”andra vuxna på bassängkanten”: en digital version av denna föreläsning, mer anpassad för ert perspektiv, kommer att erbjudas på kvällen den 23 november. Mer info om detta kommer, men prel-boka gärna denna kväll redan nu!

Funktionärer
2021-11-03 11:49

Alla föräldrar (och simmare) som önskar stå med på funktionärslistan måste gå in och registrera sig

på denna länk https://www.lass.se/form/?ID=307102

 

Vill man inte bli betalande medlem är det helt okej, detta är bara för att få in alla i systemet för att kunna använda SportAdmin som verktyg för att kalla till arrangemang. Nuvarande maillista kommer avvecklas.

Gör denna anmälan så fort som möjligt så vi kan använda detta redan till Höstsimiaden som går i början av december.

v 44
2021-10-26 11:10

Nu finns tiderna för höstlovet i kalendern.

Schema finns även HÄR

Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 02/12 10:35 
Hem, 02/12 10:30 
Hem, 28/11 22:00