BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Bronshajen

Krav: 25m crawl med andning åt sidan, 50m ryggcrawl, 10m fjärilskick

 

Mål: 50m bröstsim, 50m korrekt frisim, 100m ryggcrawl, 25m fjärilskick, Fjärilsim 2 cykler (armtag och kick), Vattenprovet (200m varav 50m i ryggläge)

 

Märken: Hajen Brons, Hajen Silver, LASS Bröstsimsmärke, Vattenprovet

Tvärsim 16/4
2023-03-21 14:30

Anmäl genom att klicka här.

LASS tröja och samarbetsövningar för starkare gemenskap
2023-01-30 13:30

Landövningar i början av kurstillfället

En av de bästa sätten vi kan skapa trygga, roliga och motiverade simgrupper är genom att låta deltagarna bygga relation, skapa ny vänskaper och en känsla av tillhörighet och gemenskap. Som en del i detta så startar varje kurstillfälle i hajengrupper med team work och lära känna övningar som stegvis blir mer utmanande under terminen allteftersom gruppen blir bättre på att samarbeta.

 

LASS tröja
För att ytterligare stärka känslan av gemenskap och tillhörighet delas under det 4:de kurstillfället LASS tröjor ut till deltagare som är nya i grupper av hajen nivå. Deltagarna uppmanas bära dessa i samband med att de kommer till kurstillfället ovan sina badkläder.

 

Vuxit ur, borttappad eller trasig tröja?

Man får 1 tröja när man börjar i sin första grupp av järn-, brons- eller guldhaj nivå. Önskar man en ny går detta att köpa av våra kantansvariga i gul lass-tröja till en kostnad av 50 kr (OBS: endast swishbetalning).

 

Onsdagar

På onsdagar finns det begränsat med utrymme på land och dessa har tyvärr inte möjlighet att ha dessa övningar på land. Därmed läggs lite mer fokus på de under simningen istället. Nya deltagare får dock tröjor likt alla hajengrupper men behöver inte bära dessa till simskolan.

Hajentröjor: Finns nu också att köpa
2022-10-10 15:20

Hajentröjor har nu delats ut till alla nytillkomna i hajennivå. Därmed finns nu tröjor till försäljning igenom vår kantansvariga personal för enbart 50kr per tröja. Det för de som kanske växt ur, slitit ut eller kanske har ett syskon som inte riktigt kan vänta tills den själv börjar i Hajennivå.