BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Pingvinen

Krav: 4-7år

 

Mål: Flyta 10 sekunder, rotera från rygg till mage, 10m i ryggläge, 5m i magläge med huvudet i vattnet

 

Märken: Sköldpaddan, pingvinen silver/guld, bläckfisken

Kurstillfälle 9
2024-04-21 20:00

Denna vecka kommer deltagarna få testa på att simma bröstsim. Bröstsim är inget deltagarna måste kunna då det involverar många rörelser som är väldigt svåra för barn i dessa åldrar. Samtidigt är det många barn som har lätt för dessa rörelser och de får därför möjligheten att finslipa dem här.

Likt hur vi alltid jobbar utgår mycket från glid i pilen och att flyta på rygg för att kombinera moment deltagarna redan bemästrar med nya övningar.

Vill ni hjälpa och öva med barnen hemma kan ni låta dem sitta på en stol och böja fötterna bakom stolsbenet. Den här övningen hjälper barnen att hitta de muskler de använder för att vinkla ut sina fötter under bröstsimmet och som krävs för att kunna få fart från den rörelsen.

 

Måndag-Torsdag 22-25/4

Fredag-Söndag 3-5/5

Kurstillfälle 8
2024-04-14 20:00

Denna veckan har ledarna till sitt förfogande att kolla av hur deltagarna ligger till gentemot gruppens krav, och att ägna mer tid till de delar som de bedömer deltagarna behöver mer repetition och stöd i.

 

Vi repeterar mycket och introducerar endast nya övningar i särskilda fall där vi tror de kan hjälpa att nå särskilt mål.

 

I sitt arbete använder vissa ledare sina telefoner då rapportering av utmärkelser och rekommendationer görs däri. Därmed kan det synas mer telefoner vid bassängkant än vanligt.

Utmärkelser och rekommendationer kommer läggas in löpande denna vecka. Med de kommer allt vara inlagt vid veckans slut.

Måndag-Torsdag 15-18/4

Fredag-Söndag 26-28/4

Entréband
2024-02-23 11:00

Ditt entréband är en värdehandling och det är därför du behövt betala en deposition för att kvittera ut den. Ditt band krävs för att du ska kunna få tillgång till anläggningen och de bassänger som är bokade för kursverksamhet. Förlorar du ditt band måste det ersättas för att du ska kunna fortsätta delta vid kurserna.

 

Glömt band
Om du glömmer ditt band behöver du uppsöka kassan i simhallsentrén för att få ett engångsband. Uppge att du deltar i LASS verksamhet och att du glömt ditt band. Du behöver då lämna vissa uppgifter såsom namn och/eller telefonnummer.
OBS: Detta görs enbart vid enskilda tillfälle. Vid återkommande/systematiskt användande kan entré nekas.

 

Borttappat band
Vid borttappat band behöver du kvittera ut ett nytt ifrån LASS kansli under dess öppettider. Hur du hittar till kansliet och dess öppettider kan du läsa mer om här.

 

Kvittera ut fler band
Vi vet att vissa hushåll, av olika anledningar, behöver kvittera ut mer än 1 band. Det är nu möjligt igenom LASS kansli. Uppsök kansliet under dess öppettider.