BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Guldfisken

Krav: Flyta 10 sekunder, rotera från rygg till mage, 10m i ryggläge, 5m i magläge med huvudet i vattnet

 

Mål: Flyta 20 sekunder, 25m i ryggläge, 25m i magläge med huvudet i vattnet och med rotation till rygg för andning, dyka ifrån kant

 

Märken: Silverfisk, guldfisk, baddaren gul

Kurstillfälle 9
2024-04-21 20:00

Denna vecka ger vi deltagarna möjlighet att simma på helbana och att simma på djupare vatten för att se hur långt deltagarna kan simma samt testa av moment som att dyka på djupare vatten.

 

För att kunna genomföra momenten denna vecka  kommer många grupper inte simma på sina ordinarie banor. I de fallen deltagarna ska samlas vid en annan bana kommer ni ha mailats i förväg. Annars samlas deltagarna vid sina ordinarie banor så tar ledarna med sig gruppen till banan de kommer simma på. Kolla gärna upp vad gruppen ditt barn går i heter (t.ex. Guldfisk A eller Guldfisk Grön) så blir det lättare för vår personal att snabbt hänvisa vart ni ska gå om ni är osäkra.

 

Vill ni förbereda inför lektionen så testa gärna att bada någonstans där barnen inte bottnar för att deltagaren ska känna sig mer trygg och kan fokusera på att simma under lektionen.

Måndag-Torsdag 22-25/4

Fredag-Söndag 3-5/5

Kurstillfälle 8
2024-04-14 20:00

Denna veckan har ledarna till sitt förfogande att kolla av hur deltagarna ligger till gentemot gruppens krav, och att ägna mer tid till de delar som de bedömer deltagarna behöver mer repetition och stöd i.

 

Vi repeterar mycket och introducerar endast nya övningar i särskilda fall där vi tror de kan hjälpa att nå särskilt mål.

 

I sitt arbete använder vissa ledare sina telefoner då rapportering av utmärkelser och rekommendationer görs däri. Därmed kan det synas mer telefoner vid bassängkant än vanligt.

Utmärkelser och rekommendationer kommer läggas in löpande denna vecka. Med de kommer allt vara inlagt vid veckans slut.

Måndag-Torsdag 15-18/4

Fredag-Söndag 26-28/4

Entréband
2024-02-23 11:00

Ditt entréband är en värdehandling och det är därför du behövt betala en deposition för att kvittera ut den. Ditt band krävs för att du ska kunna få tillgång till anläggningen och de bassänger som är bokade för kursverksamhet. Förlorar du ditt band måste det ersättas för att du ska kunna fortsätta delta vid kurserna.

 

Glömt band
Om du glömmer ditt band behöver du uppsöka kassan i simhallsentrén för att få ett engångsband. Uppge att du deltar i LASS verksamhet och att du glömt ditt band. Du behöver då lämna vissa uppgifter såsom namn och/eller telefonnummer.
OBS: Detta görs enbart vid enskilda tillfälle. Vid återkommande/systematiskt användande kan entré nekas.

 

Borttappat band
Vid borttappat band behöver du kvittera ut ett nytt ifrån LASS kansli under dess öppettider. Hur du hittar till kansliet och dess öppettider kan du läsa mer om här.

 

Kvittera ut fler band
Vi vet att vissa hushåll, av olika anledningar, behöver kvittera ut mer än 1 band. Det är nu möjligt igenom LASS kansli. Uppsök kansliet under dess öppettider.