BOKA KURS HÄR
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Linköpings Allmänna Simsällskap
Simidrott
Baddaren

Krav: 4 år och minst 90 cm till axlarna.

Mål: Doppa hela huvudet, bubbla 5 ggr, hoppa från kanten, glida 5 sek.

Märken: Baddaren Grön/Blå, Sköldpaddan

Förlängning av terminen
2022-10-12 13:54

Vi vet nu att vi kan fortsätta åtminstone året ut och har därför fattat beslut om att förlänga terminen med de återstående 4 tillfällen som terminen först var reducerade med.

 

Mer info om detta hittar ni uppladdade under ovanstående flik "Dokument".

Tillfälle 8
2022-10-07 14:06

Denna vecka kommer vi att jobba med flyt- och glidövningar utan flythjälpmedel. Vi kommer att även fokusera på att barnen ska sträcka på benen när de sparkar. Början till att simma är att kunna flyta och glida i vattnet utan hjälpmedel så om ni vill träna något före eller efter lektionen i vattnet försök gärna få barnen att glida som pilar utan att ni håller i dem eller att flyta på rygg då ni håller så lite som möjligt i dem.

 

Träna gärna hemma på att sparka med långa ben. Sätt er på golvet och luta er tillbaka på underarmarna och sträck ut benen framför er. Sträck på foten så att den blir en förlänging av benet, men tänk på att tårna fortfarande ska vara lösa (kramar man med tårna leder det ofta till kramp). Lyft sedan ett ben en liten bit och fokusera då på att fot och knä är långa. Byt sedan ben. Byt vilket ben som är lyft i snabbare och snabbare takt så att ni gör små, men snabba sparkar med långa ben.